Thursday, July 16, 2009

hEpi bEsday kAwan!!!!


sELamaT hAri jAdi kpd cIk sue dan cIk ada..kwn uitm ku!!!!!


Sbnrnya diorg punye besday dh basi(cik sue-1/5,cik ada 20/6) tp bru ari ini ktorg buat suprise besday party tuk diorg..kira mcm dah jd tradisi ktorg dari first sem,
msti jer ada besday party,suke sangat..tp maybe next year dah tak ada besday party bersama2 sebab kitorg akan tinggal kan zaman belajar dan melangkah ke alam pekerjaan..uwaaa!!!!=(

*okey2,kite jgn spoil kan mood yerk..mood hepi dtg cpt!!!!!!(^_^)

meh nk citer masa dulu2,time besday party first sem paling besh,seminggu ktorg plan,time tuh ktorang still kat kolej,mmg byk idea r nk pikir2 nk gether2 nak cari port baik..masa tuh besday cik bie dan cik nadia,tp td cik nadia tak ada,sedey tak ada sorang..huhu
kecian cik bie time tuh,dia dh laa cpt sensitive,ktorg buat2 marah dia dan tak nak cakap dgn dia..klakar btol kalau pikir time tuh,dia siap macam nk nangis,last2 terkejut dgn suprise kami..haha
tp mmg besh r dgn kwnku siap boleh langkah pokok bunga supaya tak kantoi..mmg gila r kalau pikir2,mcm budak ribena pon ada..haha
dan kwn aku pernah cakap kami ini geng itik serati coz sama tinggi jer..hoohoho
masa besday aku juga diorg buat suprise..suke sgt..terima kasih kawan2 ku!!!!!

ini hasil tangkapan yang kami lakukan..yum2 dia punye kek sgt besh!!!!

sedap!!~~

~cik SuE & Cik aDa~

~gEdiknEss!!!hehe~


luv diz pic!!!!=)

sanTai2 di tEpi tasEk!!~


3 comments:

ezzati said...

nak cake jugakkk

a.n.n.e said...

Oit bila nak tulis blog lagi weih..july 09..lama dah tu

abe long said...

oh....

befday die same lak ngn aku

wow!!!!

Post a Comment